977660292

Rellotgeria Joieria Mercadé

UNA EMPRESA FAMILIAR DEDICADA A LA RELLOTGERIA I A LA JOIERIA DES DE 1904.

Horari: de dilluns a dissabte de 9:30 a 13.15 h i de 17 a 20 h.

Realitzem servei a domicili.

Actualment, som una empresa centenària que continua donant un servei dedicat a la venda, reparació i manteniment de la rellotgeria i joieria.

L’esperit inquiet que sempre ha mostrat la família Mercadé es veu reflectit en la contínua ampliació del ventall de productes i de les seves instal·lacions.

Mercadé Rellotgers manté un compromís permanent amb els seus clients pel que fa a la qualitat dels articles que ofereix i també de les reparacions, que s’efectuen amb l’ajut de maquinària adequada i adaptada als temps actuals.

Els mètodes i processos utilitzats afavoreixen en tot moment la conservació de les propietats i característiques originals del mateix producte.

L’experiència professional d’aquesta empresa ens ha permès dur a terme diferents restauracions a rellotges públics, emblemàtics i també de campanar.

Generació rere generació, s’ha transmès la il·lusió i l’esperit d’aquest ofici tan singular, cuidant sempre tots els detalls per no deixar mai de banda la professionalitat.

Aquesta tradició familiar i la seva visió de futur han convertit un petit negoci en una empresa centenària, que els anys d’experiència que acumula són la millor garantia que els avala.

Comparteix:


Logo empresa www.mercadegrup.com

C. Major, 2. 43700 El Vendrell

637526255
977 660 088