977660292

Farmàcia Parra

SITUACIÓ EXCEPCIONAL COVID-19: Obert en horari habitual.   Disposem de totes les mides de seguretat per garantir la protecció dels nostres clients.

Molt més que una farmàcia.  Estem al servei de salut i al mateix centre integrem un ampli ventall de prestacions dedicades al benestar i la cura personal.

A la planta baixa trobaràs la farmàcia, on el nostre equip de farmacèutics i tècnics us ajudaran i assessoren en tot el relacionat amb salut, prevenció i tractament farmacològic.

Disposem d’una secció de teràpies naturals i homeopatia amb una amplia representació de laboratoris i productes.

També podran veure el nostre laboratori de Fórmules magistrals, on el nostre farmacèutics elaboren una gran varietat de preparats medicinals, dermatològics i estètics.

Tenim un laboratori d’anàlisis clínics (laboratorios Echevarne) per realitzar anàlisis privats i de mútues. Tenim un servei de ATS (diplomat en infermeria) per administració d’injectables i vacunes, control de la pressió arterial.

A la nostra òptica podrà escollir entre les muntures de primeres marques de sol i graduades, realitzar-se revisions optomètriques i adaptació de les lents de contacte. Amb taller propi amb un gran estoc de vidres. Amb servei d’adaptació d’audiòfons.

A la primera planta, hi ha una gran explosió de productes específics d’ortopèdia tècnica i esportiva. Gran selecció de cadires de rodes, scooters, caminadors i tot tipus d’ajudes per facilitar la vida diària.

El gabinet de diatètica disposa totes les setmanes de una nutricionista que porta a terme el seguiment personalitzat de la seva dieta i pes, amb l’objectiu de millorar el seu estat de salut i la qualitat de vida.

Finalment, a la segona planta, li oferim el gabinet d’estètica i quiromassatge.
HORARIS:  Dilluns a divendres de 9 h a 14h i 16 h a 20.30h. Dissabtes 9 h a 14 h.

Comparteix:


Logo empresa www.farmaciaparra.com
www.farmaciaparra.com

C. Sant Xavier, 23. 43700 El Vendrell


977 660 275