977660292

Casinet

SITUACIÓ EXCEPCIONAL COVID-19: Obert en horari habitual.   Disposem de totes les mides de seguretat per garantir la protecció dels nostres clients.

Menjar, beure, reunir-se, compartir, ... viure !!, ... gaudir del mar, ... gaudir de la vida !!!

En un lloc incomparable, a la vora del mar mediterrani a la platja de Sant Salvador, (el Vendrell, Tarragona), on poder gaudir d'un ambient agradable, familiar i únic.

Al Casinet apreciaràs la bona MENJAR amb un tracte únic i familiar. Al costat de la platja marina i el murmuri de les onades ...

Situat al passeig marítim de Sant Salvador, s'ha convertit en un lloc de referència on degustar paelles i arrossos entre d'altres, per moltes famílies i amics.

Des de les nostres conegudes patates braves, passant per les nostres raves de pollastre arrebossades amb patates xips, les craquets d'arròs negre, els xipironcitos saltats amb favetes baby al toc de menta ... i / o una excepcional dinar a base de la nostra especialitat:

 ELS ARROSSOS ... Paella marinera, arròs negre, mar i muntanya, Sarandonga de bacallà, arròs caldós amb llamàntol, peix i com no, els suggeriments del dia, fer una jornada ludicogastronómica única

Comparteix:


Logo empresa www.casinet.net

Passeig Marítim Joan Reventós, 11. 43880 Sant Salvador


977 680 047